Atma Değerlendir Zekanı Geliştir 2 Projemiz Başladı

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Güneş Bal ve Gönüllü Öğrencilerimiz " Atma Değerlendir Zekanı Geliştir 2" etwinning projesi kapsamında çalışmalarına başladı.

26.09.2019 417

Her öğrenci elindeki imkanları kullanarak bir zeka oyunu tasarlayacaktır. Bu şekilde öğrencilerimiz zeka potansiyellerini tanıyacak ve geliştirecek, problem çözen, analitik ve mantıksal zekası yüksek,  özgün çözümler geliştirebilen ve problem çözmeye yönelik olumlu bir tutuma sahip olacaklardır. Öğrenciler en az maliyetle,  atıl durumda olan her türlü materyali kullanarak kendi tasarımlarını oluşturarak akıl ve zeka oyunlarına ulaşma imkanı elde edecektir. Ayrıca geri dönüşümle kazanılacak atıkları değerlendirmiş olacağız. Bunun yanında öğrencilerimiz doğa ve çevre bilinci kazanacaktır. Zeka oyunlarına yönelik ilginin artırılmasıyla birlikte öğrencilerin bilişsel, duyuşsal gelişimlerine ve akademik başarılarına katkı sağlamış olacağız.